Skip to content

Palkinnot & Akkreditoinnit

Home  >   Health Info  >  Health Articles

JCI Certificate2015

Bangkok Sairaala Pattaya on palkittu ja akkreditoitu seuraavasti

 • IMTJ Lääketieteen matkailupalkinto 2015 – Kansainvälinen Lääketieteellinen Matkailu Journalin valitsema Erittäin arvostettu kansainvälinen vuoden kauneusleikkausklinikka
 • Joint Commission International (JCI) : 2015
 • Thaimaan matkailuviraston Top 10 parasta lääketieteellistä palvelua 2015
 • EIA Seuranta palkinto 2014
 • AIA Sairaala Laatupalkinto 2014
 • 9. Sija Thaimaan Turismipalkinto : 2013
 • Taitojen kehittämisen edistämisen erinomainen instituutio 2013
 • Thaimaan Sairaanhoitaja neuvosto 2012
 • Lääketieteellisen Matkailun Verkkosivuston Avoimuuspalkinto: 2009
 • Aasian Sairaala Hallinnointi palkinto 2006
 • Aasian Sairaala Hallinnointi palkinto 2005
 • Aasian Sairaala Hallinnointi palkinto 2004
 • Sairaala Akkreditointi 2004
 • Pääministerin Vientipalkinto erinomaisista lääketieteellisistä ja terveyspalveluista kansainvälisille potilaille vuonna 2003
 • Superbrands Thailand 2003
 • ISO 9001: 2000 akkreditointi 2003
Joint Commission International (JCI) : 2015
Bangkok Sairaala Pattayan merkittävät akkreditoinnit
JCI Certificate2015
Bangkok Sairaala Pattaya on Joint Commission International (JCI) akkreditoima, joka mittaa maailmanlaajuisen huippuosaamisen tasoa terveydenhuollossa.
Temos 2018
Bangkok Sairaala Pattaya on Temoksen akkreditoima “ Laatu kansainvälisten potilaiden hoidossa ja Erinomaisuus lääketieteellisessä matkailussa”.

Lääketieteellisen Matkailun Verkkosivuston Avoimuuspalkinto

Tutkitko Internetiä löytääksesi tietoa lääketieteellisestä matkailusta?

Jotta löytäisit tarvittavat tiedot, olemme luoneet Medical Tourism Transparency -palkinnon. Tämä on tunnustus lääketieteellisen matkailun tarjoajille, joiden verkkosivustotiedot täyttävät jäljempänä esitetyt kriteerit.

Tämän palkinnon tarkoituksena on kannustaa palveluntarjoajia toimittamaan tarvittavat tiedot verkkosivustoillaan – mikä helpottaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Lääketieteellisen Matkailun Avoimuuspalkinnon kriteerit

 1. Lista lääkäreistä verkkosivuilla
 2. Lista henkilöstön koulutuksista ja saavutuksista
 3. Hinnat verkkosivuilla
 4. Lista saatavilla olevista toimenpiteistä
 5. Yksityiskohtaiset selitykset
 6. Täydellliset yhteystiedot (Yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, faksi, sähköpostiosoite)
 7. Tietoa majoituksesta.
Saadaksesi tämän kultamerkin:

Verkkosivujen on täytettävä vähintään viisi seitsemästä kriteeristä.

The Asian Hospital Management Award: 2005 Aasian Sairaalan hallinnointi palkinto: 2005

Asian Hospital Management Awards -komitea on valinnut Bangkok Sairaala Pattayan monikielisen verkkosivuston merkittävämmäksi projektiksi markkinointi-, PR- ja myynninedistämistoiminnassa 2005. Bangkok Sairaalan Pattaya valittiin voittajaksi 249:stä hankkeesta, johon osallistui 84 sairaalaa 14 maasta , mikä on vaikuttava kansainvälinen saavutus.

Aasian Sairaala Hallinnointi Pakinto : 2004

Sairaalan Hallinnointi Aasia Konferenssi on alueen johtava oppimiskonferenssi ja messut sairaalan johtajille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Joka vuosi siihen osallistuvat sairaalat saavat palkinnot erinomaisen hankkeen käynnistämisestä tietyllä sairaalahoitoalalla, joka saa tunnustuksen ja voi toimia vertailukohtana muille sairaaloille. Vuoden 2004 HMA: ssa palkinnot annettiin seitsemässä kategoriassa. Bangkok Sairaala Pattaya voitti kaksi niistä.

“Sairaalan virhe vapaa kalibrointi” – Bangkok Sairaala Pattayan lääketieteellisen teknologian instrumentin kalibrointikeskus on yhteinen voittaja luokan parhaimmistoa koskevassa projektissa Teknisen palvelun parannusluokassa. Bangkok Sairaala Pattaya arvioitiin myös “Tender Love and Care” -hankkeelle, jossa on 165 hanketta 55 sairaalasta 11 maasta. Palkinnot Plaza Athenee -hotellissa Bangkokissa 7. lokakuuta 2004

Sairaalan Akkreditointi Elokuu 2017- Elokuu 2020

Jatkuva laadun parantaminen on olennainen osa terveydenhuollon laadun parantamisprosessia. HA on hyödyllinen lähestymistapa Thaimaan lääketieteellisiin palveluihin ja kansanterveyteen. Tällainen merkittävä innovaatio kannustaa terveydenhuollon palveluntarjoajia keskittymään potilaiden ja heidän sukulaistensa laadukkaiden palvelujen systemaattisiin työnvirtoihin, paitsi osaamisen, taitojen ja tekniikan kehittymistä ammatillisten standardien mukaisesti

HA-prosessi, jolla luodaan kollektiivista organisatorista sitoutumista laadun parantamiseen, organisatoriseen analyysiin, itsearviointiin, organisaation kehittämissuunnittelun strategiseen muotoiluun, henkilöstöresurssien kehittämiseen, tiimityöhön ja palvelujärjestelmiin, jotka keskittyvät potilaslähtöisyyteen. Tätä varten henkilökuntaa kaikilla tasoilla kannustetaan osallistumaan toimintoihin, jotka järjestetään päällekkäisillä tavoilla, jotta voidaan luoda käsikirjoja, kuten myös kliinisiä käytäntöjä ja hoitokarttoja. Funktionaaliset ryhmät on perustutettu hyödyntämään mahdollisuuksista parantaa potilaan hoitoa ja palveluprosesseja. Laadunparannustöitä ja sairaalan oppaan julkaisemista, kliinisiä käytäntöjä ja hoitokarttaa on toteutettu yhteistyössä sairaanhoitajien ja koko sairaalan ja tiedekunnan henkilökunnan kanssa.

Laadun parantaminen HA-lähestymistavalla on käsite ja käytäntö, joka tuottaa hyödyllisiä tuloksia potilaille, asiakkaille, sairaalan henkilökunnalle, sairaalalle, lääketieteelle, yhteiskunnalle ja  maalle kokonaisuudessaan. 

Superbrands Thailand 2003

Bangkok Dusit Medical Service Oyj: n pääjohtaja Dr.Pongsak Viddayakorn, yhdessä Bangkokin sairaalan hallituksen kanssa, hyväksyy Superbrand palkinnon Superbrands Internationalin alueellisen johtajan Peter Jeffreyltä.  Superbrand palkinnon on valinnut ja äänestänyt 1000 ihmisen kohderyhmä, jotta se olisi “Superbrands Thailand”, joka on loistava tilaisuus tehostaa monien maiden markkinoilla hyväksyttyä tuotemerkkiä.

Bangkok Sairaala Pattaya on yksi kahdesta sairaalasta, jotka oli nimetty erittäin suositeltaviksi ja tunnetuiksi kyselylomakkeeseen vastanneiden mukaan. On erittäin suuri kunnia saada tällainen nimitys koko maata edustavalta kuluttajaryhmältä ja antaa meille mahdollisuuden kilpailla alueellisesti Aasiassa seuraavien kahden vuoden aikana Bangkok Sairaalan kasvusuunnitelmien mukaisesti. Superbrands:n saamiseksi Bangkokin sairaalaryhmä on täyttänyt korkeimmat standardit kaikilla liiketoiminnan keskeisillä alueilla Thaimaan kuluttajien ja itsenäisen Superbrands-neuvoston määrittämänä. Neuvosto arvioi Bangkok Hospital Groupin toiminnan kriittisillä alueilla, tuotteilla, laadulla, tyytyväisyysarvolla, luotettavuudella, tuotekuvalla ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämisellä.

Aasian SuperBrands-palkinto on tulosta Reader’s Digest Aasiasta vuosittaisesta kyselystä lukijoiden keskuudessa 6 suuren Aasian markkinoilla. Ratkaisun perustana on lukijoiden ääni, joka koskee 5 kriteeriä, tuotteiden laatua, tyydytystä, luotettavuutta, tuotekuvaa ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämistä. Tutkimuksen keskeisenä tavoitteena on tunnistaa brändit, jotka ovat houkuttelevampia aasialaisille kuluttajille 41 kategoriassa, lifestyle-tuotteista päivittäistuotteisiin. Brändit, jotka onnistuivat nousemaan SuperBrands-markkinarakoon, edustavat loppukäyttäjien hyväksi tunnustettua erinomaista laatua ja samalla heijastavat kuluttajien valintaa lajikkeiden keskuudessa. Tutkimus toteutettiin kuudella keskeisellä Aasian markkinoilla (Hong Kong, Malesia, Filippiinit, Singapore, Taiwan ja Thaimaa).

 

Share :

Health Articles

MORE ARTICLES

MORE ARTICLES